ROMÁNIAI MAGYAR
DEMOKRATA SZÖVETSÉG
HÁROMSZÉKI TERÜLETI SZERVEZET

Alma, narancs átadás az első hét után

2013-12-10

Az RMDSZ Háromszéki Nőszervezete a Mosolygó Karácsonyt! Ajándékozzunk almát, narancsot! gyűjtési akció első hetének végén, pénteken az addig megtelt kosarak tartalmát átadta. A kézdiszéki gyűjtés első adag gyümölcsadományát, a több mint negyven kg almát a kézdialmási, nyujtódi és sárfalvi családi otthonok lakói közt osztották szét a hölgyek, kellemes perceket szerezve a megajándékozott gyerekeknek.

DSC02164

Orbaiszéken az első napokban beérkezett adományokat ugyancsak pénteken adták át a kovásznai Boldog Apor Vilmos gyermekvédelmi központ 50 gyerekének.

A szeretetakció december 20-ig tart, továbbra is várják az almákat és narancsokat Kézdivásárhelyen a városi RMDSZ irodában (Apafi Mihály utca, 1 szám), Sepsiszentgyörgyön az RMDSZ Területi Szervezetének székhelyén, a Martinovics Ignác utca, 2. szám alatt található kosárba. Baróton szintén a szervezet székhelyén (Szabadság tér, 2. Szám, Bánya iroda földszintjén), Kovásznán a 1. December 1918 utca 1. szám alatt található RMDSZ irodában, az erdővidéki, valamint a sepsibükszádi és a sepsibodoki polgármesteri hivataloknál kihelyezett kosarakban.Ugyancsak a karácsonyi akció keretében gyűjtenek a sepsiszentgyörgyi egyedülálló, időseknek is.

A megyeszékhelyen december 20-ig az Állomás és a Stadion utcai Bertis üzletekben található kosarakba élelmet vagy használati cikkeket helyezhetnek el azok, akik segíteni szeretnének.Minden darab gyümölcs, figyelmesség számít, segítsünk mosolyt varázsolni a nehéz sorsú gyerekek, idősek arcára!  plakat plakat plakat plakat