ROMÁNIAI MAGYAR
DEMOKRATA SZÖVETSÉG
HÁROMSZÉKI TERÜLETI SZERVEZET

Sikeres regisztráció és honosítás Háromszéken

2014-01-26

Három nap alatt Kovászna megye tizenhét településén mozdította előre a regisztrációs folyamatot az RMDSZ, továbbra is nagyon nagy az érdeklődés a honosítás iránt. Január 22-24. között az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezete munkatársai a városi irodákban, és falvakra kimenve több mint kétszáz személynek segítettek a regisztrációs folyamatban.

regisztracio

A magyarországi országgyűlési választásokon való részvételhez szükséges regisztráció mellett az RMDSZ Háromszék Területi Szervezetének munkatársai további háromszáz személy honosítási kérelmének összeállítását is felvállalta.

 

Háromszéken az RMDSZ városi irodáiban továbbra is zajlik az ügyfélfogadás, a telefonos vagy személyesen történő eligazítás naponta 9-16 óra között. Emellett egy elektronikus formában elérhető regisztrációs kisokos is (http://www.haromszekirmdsz.ro/hirek/regisztracios-kisokos) hasznos információkkal szolgál a folyamat megkönnyítése érdekében.

 

Az elmúlt pár nap eredményessége azt bizonyítja, hogy igény van Háromszéken a segítségnyújtásra a honosítási kérelmek kitöltésében és a regisztrálás folyamatában, ezért jövő héten további harminckilenc településre látogatnak az RMDSZ munkatársai, ahol igény szerint segítséget nyújtanak.plakat plakat plakat plakat