ROMÁNIAI MAGYAR
DEMOKRATA SZÖVETSÉG
HÁROMSZÉKI TERÜLETI SZERVEZET

Szily Nóra Kézdivásárhelyen

2019-01-04

Az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezete Szily Nóra: Boldogabb 2019-es évet, avagy az elégedettség titkai című önbizalom erősítő és motivációs előadásával indítja az idei esztendőt január 25-én, pénteken, 19 órától, a céhes város Vigadó Művelődési Háza nagytermében.

Szily Nora

 

„A korábbi évekhez hasonlóan idén is egy önbizalom erősítő, nőknek és férfiaknak egyaránt szóló előadással indítjuk az évet. Úgy gondoljuk, hogy a nagy népszerűségnek örvendő Szily Nóra előadásából elég erőt és lendületet meríthetünk, tanulhatunk és töltekezhetünk mindannyian a 2019-es év kezdéséhez” – fogalmazott Fejér Melinda, az RMDSZ Kézdivásárhelyi Nőszervezetének elnöke. 

 

A magyarországi közismert televíziós műsorvezető, újságíró, pszichológus, coach először látogat Székelyföldre, és tart érdekes előadást olyan témáról, amely megkerülhetetlenül mindennapjaink részét képezi. „Gondolkodó, tépelődő, de vágyvezérelt ember vagyok” – vallja Szily Nóra, mely kijelentés, ha őszintén magunkba nézünk, sokunkra jellemző. Tudja, hogy merre tart, és tesz is érte, hogy odaérjen. Előadásában többek között szó lesz minderről, a női-férfi szerepekről, és az önmagunkra való odafigyelésről.


A jegyek január 8-án, kedden kerülnek forgalomba. Elővételben kaphatóak a Kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház közönségszolgálati irodájában hétfőtől csütörtökig 8-tól 19 óráig, pénteken 8-tól 15 óráig, valamint a sepsiszentgyörgyi turisztikai információs irodában hétfőtől péntekig 9-17 óra között, szombaton 10-14 óra között, illetve előadás előtt egy órával a helyszínen.


A jegy ára: 35 ron.

 

Szeretettel várjuk!

 plakat plakat plakat plakat